30 ÅRS JUBILEUM !

Skrevet av Kristin Farstad Aass.

Søndag 20 november 2016 ble jubileet markert med fest som seg hør og bør. Påmeldingen overgikk alle forventninger, så arrangementskomiteen måtte skaffe både større lokale, mer mat og kake tett oppunder festen. 135 ble vi til slutt, nåværende og tidligere medlemmer! Planen var opprinnelig å feire på ungdomshuset Fagerheim, der det hele begynte.

Da Karl Helgesen på 80-tallet var interessert i å starte opp trialaktivitet var det nemlig ungdomslaget som tok i mot med åpne armer og kjøpte inn 4 trialsykler. Etterhver som aktiviteten og ferdigheten økte ble ungdommene klare for å konkurrere. Da var det også nødvendig med medlemsskap i Motorsykkelforbundet, og Skodje Trialklubb ble stiftet som egen klubb i 1986. Karl Helgesen har altså vært aktiv i hele klubbens historie, i alle mulige roller, og har sikkert ingen planer om å gi seg. Vi er veldig glad for at han fortsatt stiller opp som trener og dommer når vi har arrangementer i klubben.

Det er i dag bra rekruttering til klubben. En av våre ildsjeler, Ove Alnes har jevnlige nybegynnerkurs. Han har også de fleste rollene som fins i trial, fra veileder for de minste til juryleder når det arrangeres løp. Tusen takk til han for den flotte jobben han gjør i klubben, og at han også stilte som konfransier på selveste jubileumsfesten!

En stor overraskelse fant også sted på festen. Lena Guldbrandsen og Gunn Spidsøe fra Sparebanken Møre Skodje, overrakte en solid gavesjekk på hele 65 000 kr til klubben. Tusen hjertelig takk for det!!

Vi vil takke medlemmer fra oppstarten, og tidligere tider for at de deltok og feiret jubileumet sammen med oss.